Nätaggregat

Täby 08-792 35 30 info@transmotec.se
Transmotec
Produkter
Roterande rörelse
AC motorer
Borstlösa DC-motorer
DC-motorer
Stegmotorer
Linjär rörelse
Linjära ställdon
Solenoids
Nätaggregat
Nätaggregat
Nätaggregat
Nätaggregat
Enhetssystem

Om oss

Transmotec är ett globalt växande företag som specialiserat sig på att importera och exportera ett omfattande sortiment av små elektriska motorväxlar. Kunderna finns främst i Europa och USA och som tillverkar bland annat kemiska analysinstrument, medicinsk apparatur, automation för jordbruk, sportflygplan, kaffemaskiner och annat där man behöver små elektriska drivsystem med elmotorer.

Våra produkter

Vårt produktsortiment består huvudsakligen av DC-motorer och linjära ställdon. I sortimetet finns olika motorkombinationer med planetväxlar, kuggväxlar, snäckväxlar och olika typer av givare. Merparten av våra motorer levereras tekniskt specialanpassade efter våra kunders krav.

Hur vi levererar

Vi levererar till kunder över hela världen. För lagervaror skickar vi vanligtvis inom 24 timmar efter att beställningen har gjorts.

Våra anställda

Ett företags överlevnad är helt beroende av expertisen och motivationen hos dem anställda. Personalen på Transmotec arbetar tillsammans som nära lagkamrater vilket resulterar i en god arbetsmiljö och stor kundnöjdhet.

Våra kunder

Företag som köper våra produkter tillverkar maskiner och apparater som används inom hälsa och sjukvård, forskning, bank- och kontanthantering, jordbruk, förnybar energi och mycket annat. Vår förmåga att leverera produkter i rätt tid och med rätt funktion är avgörande för vår verksamhet.

Hur vi producerar

Våra produkter tillverkas av godkända underleverantörer som kan tillgodose våra krav på kvalitet, kapacitet och flexibilitet. Alla våra produkter möter förekommande miljö- och märkningskrav.

Vår historia

Transmotec grundades år 1995 av Lennart Christensson som fortfarande besitter posten som verkställande direktör. Affärsidén är i dag densamma som den var då – att möta kundernas efterfrågan genom noggrann kvalitetskontroll, kreativitet och innovation. År 2005 påbörjades arbetet för att expandera verksamheten ut mot den internationella marknaden. Transmotec har lång erfarenhet och goda meriter i branschen – ett resultat av gediget arbete.