Kundanpassningar

Brushless DC Motors
Alla våra produkter kan levereras i kundanpassade utföranden. Vi hjälper till hela vägen från prototypfram-ställning till serieproduktion.
Kundanpassningar välkomnas.

DC-motorer

Brushless DC Motors
DC-motorer och dc-motor-växlar med planet-, kugg-eller snäckväxel. Driv-spänningar för 12 eller 24 volt samt tillvalsmöjlighet för pulsgivare.
Kundanpassningar välkomnas.

Borstlösa dc-motorer

Brushless DC Motors
Borstlösa dc-motorer för driv-spänningar 12,24,36 och 48 volt. Effekter upp till 500W. Alla motorer finns i lager för snabb leverans.
Kundanpassningar välkomnas

Linjära ställdon

Brushless DC Motors
Linjära ställdon för krafter upp till 7000N och upp till 600 mm slag. Drivspänningar för 12 eller 24 volt samt potentiomet-er eller hallgivare som tillval. Kundanpassningar välkomnas.

Transmotec kunder

Contact us

Transmotec

Transmotec – ett modernt kundorienterat teknikföretag där vi har specialinriktat oss på global försäljning av små DC-motorer till serietillverkande små och medelstora industri-kunder i hela världen.

Vårt produktsortiment består av DC-motorer och linjära DC-ställdon. I sortimetet finns olika motorkombinationer med planetväxlar, kuggväxlar, encodrar och givare. De flesta av våra motorer levereras tekniskt specialanpassade efter våra kunders krav.
Transmotec
Tel. 08 792 35 30

Linjära ställdon

DC motorer borstlösa

DC motorer

DC motorstyrningar

Solenoider